Toptaken website gemeente Deurne

Nieuwe uitdaging bij de gemeente Deurne

Als projectleider heb ik gemeente Deurne ondersteund bij de openbare Europese aanbesteding voor een nieuwe website en aanverwante dienstverlening. Na de aanbesteding verantwoordelijk geworden voor de ontwikkeling van de nieuwe website. Op dinsdag 14 december is de nieuwe toptaken website gelanceerd.

Doorontwikkeling

Naast het vernieuwen van de gemeentelijke website van de gemeente Deurne, wordt er de komende maanden nagedacht over een portaal voor het 'Huis voor de samenleving'. Het gemeentehuis van Deurne wordt verbouwd en diverse organisaties komen fysiek in het gemeentehuis. Het te ontwikkelen portaal moet digitaal de dienstverlening van al deze organisaties gaan ontsluiten.

Daarnaast blijf ik de komende maanden betrokken in Deurne om het beheer van de nieuwe website een goeie plek te geven in de organisatie. En om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de toegankelijkheidseisen.

Een mooi project met een mooi resultaat dat we hopelijk nog verder kunnen uitbouwen en verbeteren.

Meer informatie op toptakenwebsite.nl

Op de website toptakenwebsite.nl heb ik een aantal screenshots opgenomen van verschillende pagina's die binnen het concept van de website gebruikt worden.

Bekijk het voorbeeld van Deurne op toptakenwebsite.nl.

Afbeelding met screenshots website gemeente Deurne gezien vanuit meerdere devices

Wil jij ook de website vernieuwen en heb je ondersteuning nodig bij een offerteaanvraag of aanbesteding? Of heb je andere vragen? Neem contact met me op, mogelijk kan ik je verder helpen op de één of andere manier.

Details

Ik ga de gemeente Deurne ondersteunen bij de Europese aanbesteding en implementatie van een nieuwe website en aanverwante dienstverlening. Daar hoort uiteindelijk ook een website voor het nog te realiseren 'Huis van de samenleving' bij. En vervanging van Zorg in Deurne. Een leuke uitdaging waar ik al mijn kennis en ervaring perfect in kwijt kan.