Toptaken website gemeente Vianen

Gedurfde Toptaken website gemeente Vianen

In 2013 heb ik de gemeente Vianen begeleid bij het vernieuwen van de gemeentelijke website. Op dat moment was net de hype gestart voor een Toptaken website, waarbij de gemeente Best één van de grondleggers is geweest. Maar bij Vianen wilden we het anders, nog beter. Onder de titel ‘De kunst van het weglaten’ zijn we het project gestart, dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een zeer gedurfde Toptaken website, eind 2013. En met een mooie uitstraling. Want net als bij de gemeente Vaals is er bij Vianen destijds ook de nodige aandacht besteed aan vormgeving.

De website is helaas niet meer openbaar, Vianen maakt nu onderdeel van de gemeente Vijfheerenlanden. Samen met de voormalige gemeenten Zederik en Leerdam.

Visiedocument Toptaken website

Deze nieuwe Toptaken website heeft de nodige aandacht gekregen. Zowel regionaal als landelijk. Ik heb in 2014 een aantal presentaties verzorgd op bijeenkomsten. Op verzoek van collega’s in het vakgebied heb ik een visiedocument geschreven dat gratis is te downloaden via de website over ‘Toptaken websites’. Het document werk ik nog regelmatig bij met nieuwe inzichten, het document is daarom altijd redelijk actueel.

Screenshots

Hieronder een aantal screenshots van het eindresultaat. Mocht je meer informatie willen ontvangen over dit project, neem dan contact met me op.

Details

  • gemeente Vianen

  • juni - december 2013