Wandeling rondom Grubbenvorst, foto van landweg.

Wandeling rondom Grubbenvorst

Meivakantie en goed weer, dan kan ik wel een dagje vrij nemen. Even afgestemd met de collega’s en aangezien het in vakantieperiodes altijd iets rustiger is was dit natuurlijk geen probleem. Samen met Kim maar weer eens een wandeling maken en dan Claudia en Edwin na laten komen om samen te lunchen.

Vandaag kozen we voor een rustige wandeling rondom Grubbenvorst. Daar waren we ook nog nooit geweest, terwijl het helemaal niet zo ver rijden is vanuit Baarlo. Even zoeken naar een goeie route, die werd gevonden op de website Wandelgids Zuid Limburg.

De route die we uitgekozen hadden (route 608) was 12,6 km, goed te doen. Een mooie wandeling rondom Grubbenvorst, over veldwegen en bospaden, langs veel land- en tuinbouw. De route start en eindigt bij Brasserie Lekker Gewoën, waar we ook lekker geluncht hebben. En als je dan in Grubbenvorst bent dan moet je natuurlijk een ijsje eten bij IJssalon Clevers.

Moe maar voldaan kwamen we laat in de middag weer thuis en toen was het toch even een uurtje op de bank uitrusten.