Nieuwsheader nieuwe website gemeente Deurne

Nieuwe toptaken website gemeente Deurne

Gemeente Deurne heeft sinds 14 december 2021 een nieuwe website. Gebaseerd op de toptaken visie, maar we hebben er een eigen draai aan weten te geven.

Na een openbare aanbesteding zijn we in juni gestart met het uitwerken van het de vormgeving en het concept. Vanaf oktober zijn we daadwerkelijk gestart met het bouwen van de nieuwe website. De eerste resultaten uit de testfase waren bijzonder positief. Zowel medewerkers als inwoners gemeente Deurne hebben we website getest voor livegang en iedereen was van mening dat de website een rustige frisse uitstraling had gekregen. Informatie was ook goed vindbaar. Wat sterk verbeterd kan worden is de inhoud, daar wordt de komende maanden ook hard aan gewerkt,

Bekijk het resultaat als goed voorbeeld op de website toptakenwebsite.nl.

Afbeelding met screenshots van de weergave website gemeente Deurne op verschillende devices.