Header foto wandelinge Steyl - Tegelen, 9 juli 2021

Wandeling Tegelen-Steyl

Startpunt vanuit het veerpont Baarlo-Steyl

Omdat ik de laatste tijd regelmatig een wandeling maak, heb ik besloten om sommige wandelingen te delen. Ik wandel graag in de natuur. In de regio Noord-Limburg doe ik dat meestal aan de hand van knooppunten. Ik plan dan een route die veel ‘off-road’ gaat, daar kan ik het meest van genieten. Door het bos, langs beekjes, of gewoon door grasvelden. Deze zomer wil ik ook een aantal wandelingen maken in Zuid-Limburg, er zijn veel routes beschikbaar.

Vandaag, vrijdag 9 juli, een wandeling vanuit thuis naar Steyl-Tegelen. Eerst het veer over, vervolgens richting Tegelen en dan via een natuurgebied naar Steyl en met het veer weer terug naar huis. Ruim 20 kilometer, de langste wandeling die ik de laatste tijd had gemaakt maar wel een heel mooi stukje natuur waar ik nog nooit was geweest. Ik had de route dus zelf samengesteld via https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/maak-je-eigen-route. Je zou de route ook zelf kunnen maken en dan starten vanuit Maes21 in Baarlo, bij het veerpont.

Foto’s van de wandeling

Bekijk de foto’s van deze wandeling, waarbij ik vooral foto’s van het natuurgebied heb gemaakt. Er zijn vooral in Steyl ook veel mooie gebouwen om te bekijken en te fotograferen.

Leave a Comment