ProgPower Europe wederom uitgesteld

ProgPower helaas nog een jaar uitgesteld

Hoewel het festival dat ik organiseer, ProgPower Europe, pas in oktober plaats zal vinden, hebben we toch nu al het besluit genomen dat ook dit jaar het festival niet door kan gaan. Ons festival heeft altijd een internationaal karakter. Bands en bezoekers komen uit heel de wereld naar Baarlo en plannen hun reis ver van tevoren. Maar ook dit jaar wordt dat gezien de huidige covid19 situatie een probleem, denken wij. Daarom nu al het besluit ProgPower ook dit jaar te annuleren.

Gelukkig begrijpen onze vaste bezoekers de keuze en aan de reacties op social media te zien is iedereen ook blij dat we de keuze nu al maken. Want iedereen is het met ons eens, een festival zonder buitenlandse bands of bezoekers past niet bij ProgPower Europe.

Line-up in 2022

Voor de 2de keer proberen we alle bands die we al geboekt hadden ook volgend jaar te boeken. Dit betekent dat we dan in 2022 ongeveer de line-up van 2020 hebben. Wie had dat gedacht, 2 jaar geen festival. Hoewel dit heel erg raar voelt ben ik ook wel blij en trots dat we de keuze nu al gemaakt hebben. Des te meer een uitdaging om er in 2020 een waar feest van te maken. Want daar gaan we voor, 3 dagen genieten in een uitverkocht Sjiwa in Baarlo. Kijk er nu al naar uit!

ProgPower Europe postponed to 2022.

Leave a Comment