Afbeelding marktverkenning samenlevingsplatform Baarlo

Marktverkenning samenlevingsplatform

Marktverkenning via aanbestedingskalender.nl

Voor het samenlevingsplatform Baarlo hebben we nu gekozen om een marktverkenning te doen. Dit betekent dat we een aantal vragen hebben gesteld waarbij we de markt vragen deze te beantwoorden. Geïnteresseerde bedrijven kunnen de antwoorden indienen waarmee ze aantonen interesse te hebben om het platform samen te gaan ontwikkelen. We maken hierbij gebruik van een algemene aanbestedingskalender, namelijk www.aanbestedingskalender.nl.

Het beantwoorden van de vragen kost niet heel veel werk. We willen aan de hand van de antwoorden inzicht krijgen in de mogelijkheden die de markt te bieden heeft. Aan de hand van de antwoorden gaan we uiteindelijk maximaal 3 partijen uitnodigen om een concreet voorstel in te dienen.

Mogelijke samenwerking met Meijel

We zijn inmiddels in gesprek met het Dorpsoverleg van Meijel, ook gemeente Peel en Maas. Onze ideeën en wensen komen naadloos overeen met die van Meijel, waarbij Meijel al iets verder is met dorpsmarketing via de website Peelgeluk, www.peelgeluk.nl. Dit betekent dat het voor leveranciers nog interessanter wordt om straks samen met ons en Meijel het platform te ontwikkelen.

We dagen webbouwers uit

Werk jij bij een bedrijf dat goede online oplossingen bouwt? Twijfel dan niet en beantwoord onze vragen. Of ken je goede webbouwers? Attendeer hen dan ook op de marktverkenning. Want we hopen met de marktverkenning uiteindelijk een goede partner te vinden die met ons het samenlevingsplatform gaat ontwikkelen.

Lees de marktverkenning en bijbehorende documenten op www.aanbestedingskalender.nl/projecten/6578191/publicaties/175266721.

Leave a Comment