Headerafbeelding Baarlo kleur wit

Baarlo kleurde wit deze winter

Betoverend Baarlo

Een kleine 2 weken hebben we deze winter kunnen genieten van een wit, besneeuwd landschap. De eerste keer was kort, een weekend lang. De tweede keer duurde iets langer en ging gepaard met pittige vorst. In mijn woonplaats hebben we kunnen genieten van de sneeuw, maar ook van de bevroren wateren waardoor veel mensen een aantal dagen hebben kunnen schaatsen. Het toonde eens te meer aan hoe mooi Baarlo is en hoeveel ons dorp te bieden heeft.

Wandelend genieten van een mooi landschap

Zelf heb ik vooral wandelend van het weer genoten. Samen met dochter Kim, maar vooral alleen. En dan vroeg in de ochtend, als de zon nog op moest komen. Genoten van een prachtig landschap rondom Baarlo. Een bevestiging dat ik in een mooi dorp woon en niet ver hoef te gaan om te genieten van een prachtige omgeving. In 2 weken ruim 75 kilometer gewandeld.

Vooral de wandelingen afgelopen weekend, waarbij ik rond een uur of half vertrok en een kilometer of 15 per dag (zaterdag en zondag) heb gewandeld. Veel ‘off-road’, lekker door de sneeuw. Echt genieten. Ik heb zelfs een paar hertjes mogen bewonderen die voor mij uit dartelden. Van mij mag de winter wel vaker sneeuw en vorst brengen in de periode half december – half februari. Daarna kijk ik zoals nu ook altijd weer uit naar de lente. Dan kan het tuinieren weer beginnen.

Fotocollage

Van de wandelingen die ik heb gemaakt heb ik een fotocollage gemaakt. Foto’s van Baarlo en omgeving. Ik zie nu al uit naar de volgende sneeuwval, hopelijk alweer begin 2022.

Bekijk de fotocollage Baarlo kleurt wit deze winter