Foto stadhuis gemeente Deurne

Deurne, een nieuwe uitdaging

Aanbesteding gemeente Deurne

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn vaste aanstelling bij CARE Internet Services opgezegd en ga weer aan de slag als zelfstandig adviseur. Mijn eerste opdracht is ondersteuning van de gemeente Deurne bij een aanbesteding voor een nieuwe website en relevante dienstverlening. De Europese aanbesteding is inmiddels gepubliceerd en inschrijvers kunnen een aanbieding voor de realisatie van een nieuwe website, eFormulieren en PIP (Persoonlijke Internet Pagina). Aanvullend wordt ook de website ‘Zorg in Deurne’ vervangen en komt er een online portaal voor ‘Het huis van de samenleving’. Deurne gaat het gemeentehuis verbouwen, diverse organisaties krijgen straks een plek in het gemeentehuis. Zoals Het huis van Waalre. En dat moet ook online allemaal goed ingericht worden. Een interessant project waar ik met men kennis en ervaring een positieve bijdrage een hoop te kunnen geven.

Logo gemeente Deurne
Logo gemeente Deurne

Kennis en ervaring weer inzetten vanuit een organisatie

Hoewel ik het prima naar mijn zin had bij CARE, knaagde er de laatste maanden toch iets aan me. Ik weet niet wat het was, maar het lijkt erop dat dit project op een heel goed moment voorbij is gekomen. Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin om mijn kennis en ervaring bij de gemeente Deurne te gebruiken in de aanbesteding. En hopelijk ook bij de implementatie van een nieuwe website en alles wat daar bij komt kijken. Ik ben al van 1999 betrokken bij het verbeteren van de online dienstverlening voor gemeenten, dus ik heb wel een behoorlijke kennis opgebouwd. En ik streef altijd naar een optimaal resultaat, dat hoop ik bij de gemeente Deurne te bereiken.

Ook ondersteuning nodig

Zoek jij nu ook ondersteuning voor een vergelijkbaar project? Neem dan gewoon contact met me op, wie weet kan ik jullie helpen. Ondersteuning in het offertetraject. Begeleiding bij de implementatie. Advisering bij het inrichten van een toptaken website. Optimaliseren van de content. Ik heb een brede kennis en ruime ervaring. Al zoek je maar voor een paar uur in de week ondersteuning, dat kan misschien al voldoende zijn.