Toptaken website VV Baarlo

Toptaken website VV Baarlo

Vernieuwde toptaken website VV Baarlo in samenwerking met VoetbalAssist

Bij voetbalclub VV Baarlo, waar ik veel vrijwilligerswerk doe, hebben we een nieuwe website gelanceerd. Een website waarbij ik een adviserende rol heb gespeeld. De website is binnen de mogelijkheden opgezet volgens het toptaken principe. Dit is bij websites voor amateurvoetbalclubs natuurlijk vrij nieuw. De eerste reacties zijn zeer positief. Zelf hebben we al een aantal punten gezien die voor verbetering vatbaar zijn, maar dat komt wel, want ook bij een voetbalclub geldt dat een website nooit af is.

Toptaken website binnen de mogelijkheden

Na een uitgebreid onderzoek hebben we bij VV Baarlo gekozen voor VoetbalAssist. Naast de website is het ook mogelijk een clubapp te gebruiken, beeldschermpresentatie in het clubgebouw en biedt het systeem de mogelijkheid om heel gericht te communiceren met de eigen leden. Het toptaken principe is op de homepage als maatwerk doorgevoerd. Doorgaans levert VoetbalAssist een standaard template, maar wij wilden iets meer. En gelukkig stond VoetbalAssist open voor een stukje maatwerk. We zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking en blij dat de toptaken binnen de mogelijkheden doorgevoerd zijn geworden op de homepage.

Een mooi eindresultaat

De toptaken website VV Baarlo is een mooi eindresultaat geworden, waarbij we zelf de kwaliteit hoog moeten houden. Gelukkig hebben we sinds 2020 een goede Werkgroep Communicatie en gaan we de verantwoordelijkheid voor de inhoud ook wegzetten binnen de club. Werkgroepen en commissies worden zelf verantwoordelijk voor de inhoud, de Werkrgroep Communicatie zorgt verder voor het beheer. Ik heb mijn kennis en ervaring uit de overheid mooi kunnen gebruiken bij de voetbalclub. En het is een mooi bewijs dat een toptaken website nagenoeg op elke website is toe te passen. Nu nog de toegankelijkheid!

Bekijk het resultaat op www.vvbaarlo.nl. Meer informatie over dit project op mijn overzicht van projecten.

Leave a Comment