Header afbeelding Kern met Pit

Geselecteerd voor Kern met Pit 2021

Wat is Kern met Pit?

Kern met Pit, een initiatief van KNHM foundation, daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Meer informatie is te vinden op de website van Kern met Pit.

Samenlevingsplatform Baarlo geselecteerd voor 2021

Ik heb het project van het Samenlevingsplatform Baarlo ingediend voor Kern met Pit 2021. Na een onderzoek door de beoordelingscommissie kregen we vandaag bericht dat we zijn geselecteerd voor de 2021 editie. Concreet betekent dit dat we het platform in 2021 daadwerkelijk gerealiseerd moeten hebben. En dat gaat ons ook lukken, daar twijfelen we geen moment aan.

Meer informatie over het project, https://www.kernmetpit.nl/Projecten+menu/ingeschreven+projecten+2021/1784217.aspx.

Predikaat en € 1.000,-

Lukt het ons om het samenlevingsplatform binnen een jaar te realiseren, dan ontvangen we in januari 2022 tijdens de leefbaarheidswedstrijd het predicaat Kern met Pit én een cheque van € 1.000,-. Ook dingen we mee naar de Limburgtrofee, ter waarde van € 1.500,-, die zal worden uitgereikt door Gouverneur Bovens. In ieder geval een bevestiging van onze gedachten en een mooie stimulans om het platform te realiseren in 2021.

Meer informatie

Meer informatie over het project vind je op de pagina Samenlevingsplatform. Heb je ander vragen of wil je mondeling meer toelichting op het project, bel of mail mij dan.

Logo Kern met Pit