Kampioensteam VV Baarlo MO17-1 doet mee aan de DanaCup 2021

Denmark here we come, DanaCup 2021

DanaCup, een groot internationaal jeugdvoetbal toernooi

Hoewel corona ons nog steeds in de greep houdt, kijk ik toch al uit naar betere tijden. Doorgaans ben ik wel positief ingesteld, ook nu ga ik er vanuit dat we in 2021 weer een hoop dingen kunnen doen die we voorheen ook deden. Eén van de hoogtepunten van 2021 wordt een trip naar Denemarken met het meidenteam MO17-1 van VV Baarlo. We gaan deelnemen aan de DanaCup, één van de grootste internationalie jeugdtoernooien in de wereld.

Omdat onze trip naar Allendorf, Duitsland, niet door kon gaan dit jaar, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Er zijn veel grote internationale jeugdtoernooien, alleen voor meiden onder 19 is het lastig. Omdat volgend jaar een groot aantal meiden te oud is om in de leeftijd onder 17 mee te mogen doen, hebben we geen andere keus dan deelname aan een toernooi voor meiden onder 19. Ik had 2 toernooien gevonden die volgens mij wel haalbaar zijn. De keuze is uiteindelijk gevallen op Denemarken. We gaan een week lang deelnemen aan de DanaCup 2021, in de laatste week van juli.

Crowdfunding

Om de trip te kunnen bekostigen heb ik een crowdfunding opgezet. We hopen hiermee € 5.000,- op te halen, dan is 50% van het totaal benodigde budget. En we zijn al een aardig eind op weg. Mocht jij het meidenvoetbal ook steunen en dan in het bijzonder VV Baarlo MO17-1, doe dan maar een donatie. Alle hulp is meer dan welkom, ook bedragen van € 10,-. En anoniem doneren is mogelijk!

Meer informatie

Mocht je meer informatie willen, bijvoorbeeld hoe ik bij het toernooi gekomen ben. Of hoe de contacten met de organisatie zijn. Maakt niet uit, vraag het maar gewoon. Je kunt me het beste bereiken door me een mail te sturen, of je kunt ook het contactformulier invullen. Ik reageer doorgaans binnen 1 dag.