Afbeelding certificaat spelleider Optimaal Digitaal

Spelleider Optimaal Digitaal

Certificaat behaald spel Optimaal Digitaal

Ik was al een tijd van plan om de training ‘Spelleider Optimaal Digitaal’ te behalen. Het kwam er maar steeds niet van, in het voorjaar heb ik me eindelijk ingeschreven voor deze training. Helaas werd de training een aantal keren uitgesteld vanwege corona, maar op 16 septeber heb ik het certificaat behaald en ben ik nu ook één van de spelleiders om het spel Optimaal Digitaal te spelen.

Online of offline versie

Er is inmiddels naast de offline versie ook een online versie van het spel, die bijvooorbeeld via Teams gespeeld kan worden. Als spelleider begeleid ik dan het spel aan de hand van een PowerPoint. Om het beste resultaat te krijgen kan het spel het beste met maximaal 4 spelers gespeeld worden, naast mij als spelleider. Mocht jij het spel nu ook eens willen spelen om de online dienstverlening van jouw organisatie te verbeteren? Neem dan contact met me op en we gaan het inplannen.

Meer informatie Optimaal Digitaal

Voor meer informatie over het spel verwijs ik je naar de website van Gebruiker Centraal.

Certificaat

Je kunt hier mijn certificaat bekijken: certificaat spelleider Optimaal Digitaal (PDF, 100Kb)

Leave a Comment