Afbeelding corona

Een beetje corona vermoeid

Zijn jullie ook een beetje corona vermoeid? Ik wel, had niet verwacht dat dit allemaal zo lang zou duren. Van mij mag het wel afgelopen zijn. We gaan het zien, ik weet ook niet waar het eindigt en wat nu de juiste strategie is. Persoonlijk geloof ik niet zo in het feit dat straks een vaccin een einde maakt aan corona. Waarom niet? Echt geen idee, puur een gevoel. Ik ben bang dat we hier mee moeten leren leven, in welke vorm dan ook. En dat is lastig, maar of we er echt helemaal vanaf komen? Ik weet het ook niet.

Gelukkig kan ik vanuit mijn werk weer wat meer naar afspraken en is het voetballen weer gestart. Leuke gesprekken met mijn klanten en lekker trainen met de mannen van het tweede elftal van VV Baarlo en ook de meiden van MO17-1. Als de maatregelen zo blijven dan is het prima te doen. Hopelijk gaan we niet weer in een lockdown, dat zie ik niet echt zitten. Afwachten maar.

Komende tijd weer regelmatig een update vanuit mijn werk en/of hobbies. Ik ben bij best een aantal leuke ontwikkelingen betrokken, zakelijk en privé. Ik verveel me dan ook geen moment, ook in deze rare periode niet.

Stay tuned!

Leave a Comment