Afbeelding afvaardiging VV Baarlo ivm sponsoring ING meiden- en vrouwenvoetbal | René Janssen

Sponsorcontract ING binnengehaald!

3-jarig sponsorcontract

Eind juni heb ik voor voetbalclub VV Baarlo een sponsorcontract weten binnen te halen om het meiden- en vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten. Een mooie stimulans voor de club.

Vorig jaar ben ik trainer geworden van het meidenteam VV Baarlo MO17-1. Tijdens de najaarscompetitie werden we enigszins onverwacht kampioen. Dik verdiend overigens. Natuurlijk heb ik daar invloed op gehad, door ze iets anders te laten voetballen dan ze al jaren gewend waren. Maar uiteraard heb je ook de nodige kwaliteiten in het team nodig om een kampioenschap te realiseren. En talenten heeft dit team zeker.

Een tweede meidenteam

Omdat het kampioenschap de nodige aandacht heeft gekregen en het team trainingspakken gesponsord kreeg, verwelkomen we een groot aantal nieuwe meiden bij de club. Het kampioenschap heeft op de één of andere manier toch aantrekkingskracht. Hierdoor krijgen we bij de club voor het eerst in de historie naast 2 vrouwenteams ook 2 meidenteams, MO17-1 en MO15-1. Een geweldige ontwikkeling die we ook niet direct aan hebben zien komen.

Door deze ontwikkeling heb ik besloten een pitch in te dienen bij de ING. Clubs kwamen in aanmerking voor een 3-jarig sponsorcontract ING. Puur bedoeld om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen. En tot onze grote verrassing hoorden wij op dinsdagvond 23 mei dat wij, net als 59 andere clubs, een 3-jarig sponsorcontract krijgen. Dit betekent dat we het meiden- en vrouwenvoetbal verder kunnen professionaliseren bij de club. De vrouwenteams hebben al een belangrijke positie bij de club. Die kunnen we de meidenteams nu ook geven.

Wij zien de samenwerking met ING met heel veel interesse tegemoet. Een sponsorcontract dat op het juiste moment komt.

Sponsoring ING voor meiden-/vrouwenvoetbal VV Baarlo

Leave a Comment