Gemeenten Boekel en Valkenburg | René Janssen

Nieuwe gemeentelijke trajecten

Gemeenten Valkenburg en Boekel

Eind vorig jaar hebben we bij CARE opdracht gekregen om voor de gemeente Valkenburg en de gemeente Boekel een nieuwe website te ontwikkelen. Voor de gemeente Boekel moet er ook een nieuw intranet komen en gaan we een groot aantal online formulieren bouwen. Op dit moment ben ik ontzettend druk met het begeleiden van beide projecten.

Strakke deadline

Voor beide gemeentelijke trajecten hebben we wel een aardige uitdaging. De website en het intranet van de gemeente Boekel gaan op donderdag 27 februari online. Een week later, donderdag 3 maart, wordt de nieuwe website van de gemeente Valkenburg gelanceerd. Nu houd ik persoonlijk wel van een strakke deadline, maar gelijktijdig 2 gemeentelijke trajecten begeleiden en daarnaast bestaande klanten blijven ondersteunen is toch wel een uitdaging. Maar tot nu toe loopt alles goed en ziet het er ook naar uit dat we beide deadlines gaan halen. Sterker nog, we gaan de deadline halen, daar zorgen ook mijn collega’s wel voor.

Mooi portfolio

Sinds mijn komst bij CARE begin 2017 hebben we 10 nieuwe gemeenten mogen toevoegen aan het klantenbestand van CARE. Daarmee komen we op 20 gemeenten als klant en hebben we een mooi portfolio in gemeenteland. En daar zitten een paar hele mooie resultaten bij, zoals de gemeenten Vaals en Beesel. Maar ook de gemeente Valkenburg krijgt een hele mooie en functionele website. Ik kijk er in ieder geval naar uit om beide websites online te krijgen. Dan mag ik weer 2 nieuwe toptaken websites aan mijn portfolio toevoegen.