Screenshot nieuwe website René Janssen

Een nieuwe website!

Een nieuwe website! Maar waarom? Gewoon, omdat het daar weer eens tijd voor werd. Omdat een website nooit af is, ben ik na lancering van een website gelijk weer aan het nadenken hoe het beter kan. Dat geldt ook voor mijn eigen website. Het is alleen niet te doen om elk jaar een volledig nieuwe website te bouwen. Het bijhouden van een website kost al tijd, laat staan dat je elk jaar weer een nieuwe website maakt.

Maar voor mijn eigen website vond ik het wel weer eens tijd worden om de ‘look-and-feel’ te wijzigen. Hoewel ik nog best tevreden was over het oude ontwerp, wilde ik toch iets nieuws. Mijn vorige website was vooral zakelijk ingericht, deze nieuwe website wil ik wat meer persoonlijk in informeler maken. Op dit moment is de website nog veel gericht op mijn werkervaring, dus heeft het ook voornamelijk nog een zakelijk karakter. Maar ik heb al ideeën om de website een meer persoonlijk karakter te geven en vooral ook te laten zien wat ik allemaal aan vrijwilligerswerk doe. Vrijwilligerswerk waar ik zelf veel voldoening van krijg. Dit ga ik vooral doen via een wekelijks blog waarbij de verhalen meer over mijzelf laten zien. Wie ik ben en hoe ik in het leven sta.

De uitdaging wordt natuurlijk het actueel houden van de website. Een wekelijks blog legt ook een bepaalde druk bij mezelf neer. Maar dat moet ook, dat is de enige manier om een website actueel te houden.